verslagen

Razende Snol vierde in Muiden

Razende Snol vierde in Muiden

3e plek NK

Op zaterdag 2 en zondag 3 november werd de laatste roeiwedstrijd van het seizoen Muiden Pampus Muiden gehouden. De route van 7,5 km moest drie maal geroeid worden, op zaterdag twee maal en op zondag voor de derde keer. De zaterdagklassementen bij elkaar opgeteld telden  alleen voor de heren mee voor het NK-eindklassement.  De roeiers van De Razende Snol uit Rutten startten onder prima weersomstandigheden om ca 11.30 uur. Het was zaterdag windstil en daardoor konden snelle roeitijden behaald worden. De eerste ronding van het eiland Pampus deden de Ruttenaren 43 min en 43 seconden over en de tweede keer later op de zaterdagmiddag was de roeitijd ruim een minuut langzamer. Het gemiddelde van beide races was goed voor een vierde plek. De heren eindigden daarmee op een verdienstelijke 3e plaats in het eindklassement van de Nationaal Kampioenschap.

Op zondag mocht een groep nieuwkomers uit Espel laten zien of ze met 3 maanden trainingsarbeid in De Razende Snol de Ruttenaren konden evenaren. Zij hadden echter te maken met heel andere weersomstandigheden, met ruim windkracht 6 was het voor de roeiers uit Espel lastig om De Razende Snol op tempo te houden. Zij deden er uiteindelijk ruim 54 minuten over. 

Gepubliceerd op zondag 3 november 2013
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />