verslagen

GIA Light wint in Rotterdam

GIA Light wint in Rotterdam

Maasrace

De Maasrace maakte deel uit van de wereldhavendagen in Rotterdam. Deze roeiwedstrijd die werd geroeid op 7 september telde voor de dames mee voor de hoofdklasse en het algemeen klassement. Uit Rutten deden GIA Light en Zusje hieraan mee. De wedstrijd was ingekort tot 12 km. 

De omstandigheden waren warm benauwd weer, stroming en de golfslag maakte het een zware wedstrijd. In het eerste gedeelte stroomopwaarts op de Nieuwe Maas wisten de dames van GIA Light de voorsprong op verschillende sloepen op te bouwen en het lukte ze ook stroomafwaarts deze voorsprong zodanig te vergroten dat de concurrenten Najade en Mare Australis er niet meer bij in de buurt konden  komen. 

 

Gia Light eindigde als winnaar van het algemeen klassement, Najade werd 2e en Mare Australis werd derde. Zusje moest genoegen nemen met een 16e plaats.

 

Met nog twee wedstrijden te gaan kan GIA Light zich door deze behaalde overwinning kampioen noemen.

 

Gepubliceerd op zondag 8 september 2013
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />