verslagen

GIA Light derde prijs in Warmond

GIA Light derde prijs in Warmond

Kaagrace

De GIA Light uit Rutten heeft zaterdag 8 juni de derde plaats veroverd in de 15 kilometer lange Kaagrace. GIA’s Zusje eindigde op de tiende plek.

De wedstrijd die onder gunstige omstandigheden geroeid werd over de Kagerplassen bij Warmond telt mee voor het Nederlands Kampioenschap.

 

In de dameswedstrijd nam GIA Light direct bij de start een voorsprong op de Mare Australis, die de Tollebekers aan het einde wel iets inliepen. Ondanks de aanmoedigingen van stuurman Bert Zee hadden de roeisters van GIA Light in het laatste gedeelte van de wedstrijd moeite de gemiddelde snelheid van 8 kilometer per uur vast te houden, waardoor de kans op een overwinning heel klein werd. De overwinning ging uiteindelijk dan ook uit naar Benwyvis en ook Najade ging GIA Light in het klassement voor.

 

De volgende roei wedstrijd die voor de dames meetelt voor het NK is de Zwolse Grachtenrace en wordt gehouden op zaterdag 22 juni.

 

 

Gepubliceerd op maandag 10 juni 2013
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />