verslagen

Vechten op de Vecht 06-04-2013

Vechten op de Vecht 06-04-2013

Mare Australis eerste in Weesp

‘Vechten op de Vecht’ was zaterdag 6 april de eerste krachtmeting van het nieuwe sloeproeiseizoen. De Mare Australis uit Tollebeek kon bij de race over de Vecht bij Weesp de concurrentie achter zich houden en ging er met de overwinning vandoor. Tijdens de 11 kilometer lange race roeiden de dames van GIA Light naar de tweede plaats.

Een fris briesje en de zon maakte het aangenaam roeiweer, zeker vergeleken bij de winterse omstandigheden waaronder de roeisters de afgelopen tijd trainden. De eveneens Ruttense damessloep Zusje behaalde de zevende plaats, net als De Razende Snol, de herensloep van GIA.

 

Na afloop van de wedstrijd reikte de Federatie Sloeproeien Nederland de prijzen uit in het damesklassement over 2012. Ook daar domineerden de roeiploegen uit de Noordoostpolder: GIA Light ontving de Prijs voor het Nederlands Kampioenschap, de Mare Australis ontving de beker voor de derde plaats over 2012. De resultaten van afgelopen zaterdag geven aan dat het komend seizoen weer een spannende strijd zal worden.

 

Zaterdag 13 april komt de sloepen uit Tollebeek de Mare Australis en Te Maru weer in actie tijdens de race door de Utrechtse grachten, De Razende Snol roeit dan om het Harlinger Kampioenschap (meetellend voor het NK). De eerstvolgende wedstrijd van GIA is op 20 april Slag om de Zaan en daaraan doen alle andere poldersloepen ook weer mee.

 

 

    

 

    

Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2013
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />