verslagen

Zonnig weer tijdens de Slag om Zaan

Zonnig weer tijdens de Slag om Zaan

Op zaterdag 20 april deden alle sloepen van Gia mee aan de 16e Slag om Zaan in Zaandam. Het was een prachtige zonnige wedstrijddag. Heel anders dan de slechte weersomstandigheden vorige week in Harlingen, toen GIA Light uiteindelijk na herberekeningen 1e bleek te zijn in de Hoofdklasse en De Razende Snol 7e! 

De race van 16,5 km begon al warm met op de heenweg een aantal krappe bruggen langs de prachtige Kinderdijk met Zaanse Molens. Er moesten diverse boeien gepasseerd worden waarna uiteindelijk na de laatste brug gekeerd moest worden voor een weg terug. Daarbij hadden de roeiers het pittig en moest er hard gewerkt worden bij het passeren van diverse sloepen. De dames van GIA Light werden 5e in een tijd van 2.03,18. GIA's Zusje werd 12e in een tijd van 2.12,52. De mannen in de Razende Snol wisten een 13e plek te bemachtigen in een tijd van 1.48,25 ondanks diverse minuten oponthoud bij het verplicht wachten voor een brug.

 

De eerst volgende wedstrijd op het programma is de 24ste Roeirace in Lemmer op zaterdag 18 mei. 

Gepubliceerd op donderdag 25 april 2019
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />