verslagen

Zusje wint Grachtencup!

Zusje wint Grachtencup!

Grachtenrace Amsterdam

Op 7 oktober werd voor de 31e keer in de Amsterdamse grachten gestreden om de Grachtencup. De wedstrijd had een lengte van 24,8 km (3 km langer dan vorig jaar). De wedstrijd stond in het teken van veel regen, harde wind en veel stroming. Vooral het laatste deel van de wedstrijd werd door de deelnemers als zwaar ervaren. Het was tevens een indrukwekkende race in verband met het overlijden van burgemeester Eberhard van der Laan. Voor zijn woning hebben alle sloepen de roeiersgroet gedaan, dat wil zeggen de riemen omhoog en gepaste stilte.

Aangemoedigd door 3 trouwe supporters ging Zusje de strijd aan met Mare Australis voor de Grachtencup.  De wedstrijden van Utrecht, Zwolle en Amsterdam tellen hiervoor mee. Het was een spannende strijd die uiteindelijk door Zusje gewonnen is, net als vorig jaar 1e in de Grachtencup! Hun roeitijd was 3.07,31, 3e in het algemeen klassement. Zusje mocht daarom 2 bekers in ontvangst nemen!

 De volgende en tevens laatste wedstrijd van dit seizoen vindt plaats in Muiden op 4 en 5 november.

Gepubliceerd op zondag 22 oktober 2017
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />