verslagen

GIA Light 3e prijs!

GIA Light 3e prijs!

Langweer sluit NK seizoen af

Op 30 september is alweer de laatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap geroeid. De 15 kilometerlange wedstrijd werd gehouden in Langweer. De weersomstandigheden tijdens deze wedstrijd zijn niet ideaal. Weinig wind en glad water met in de laatste kilometers regen.

De polderteams gingen de strijd met elkaar aan in deze laatste beslissende wedstrijd. Na 8 km lukt het de dames van de GIA Light om de Mare Australis in te halen, ze trekken nog even samen op maar de GIA Light neemt voorsprong. De GIA Light wordt derde in een geroeide tijd van 1:49:42 uur. en GIA’s Zusje wordt elfde in een tijd van 2:03:42 uur. Bij de heren verschenen eveneens GIA’s  mannen aan de start. Zij roeiden naar een tevreden zesde plaats in een tijd van 1:36:14 uur.

De teams kunnen terugkijken op een goed roeiseizoen Het jaar is weer voorbij gevlogen maar wat mogen de teams trots zijn op hun resultaten. De derde plaats in Langweer was voor GIA Light helaas net niet genoeg. Zij kwamen in het klassement 1 punt tekort en zijn hiermee op een vierde plaats geëindigd. Zusje eindigde op een achtste plaats. In het herenklassement zijn de mannen van GIA op een tiende plaats geëindigd.                        

Volgende week zaterdag wordt er gestreden in Amsterdam in de slotwedstrijd van de Grachtencup. Hier hoopt Zusje haar titel van vorig jaar te prolongeren.  

In de laatste NK wedstrijd in Langweer behaalde GIA Light een mooie derde prijs. GIA’s Zusje werd elfde in een tijd van 2:03:42 uur. De derde plaats in Langweer was voor GIA Light helaas net niet genoeg voor een derde plek in het NK eindklassement. Zij kwamen daarvoor in het klassement 1 punt tekort. Zusje eindigde op een achtste plaats. In het herenklassement zijn de mannen van GIA op een tiende plaats geëindigd.                        

Gepubliceerd op zaterdag 7 oktober 2017
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />