verslagen

zware strijd in Zeeland

zware strijd in Zeeland

Veerse Meer Race 2017

Zaterdag 16 september hebben de sloeproeiers van GIA deelgenomen aan de Veerse Meer race. Een race die geroeid wordt over een afstand van 12 kilometer.

 

Vroeg in de middag werd de herenrace geroeid. De mannen van GIA roeiden in de Razende Snol in een tijd van 1:17:49 een negende plaats.

 

Na de herenrace was het de beurt aan de dames. De GIA Light moest het gevecht aan gaan met de Beluga uit Sneek om voor de derde plaats in het Nederlands Kampioenschap te strijden. Vlak voor de wedstrijd brak de hemel boven Kortgene open waardoor de roeisters nat en koud aan de start verschenen. Uiteindelijk was het voor de GIA Light niet genoeg, met een roeitijd van 1:27:52 behaalden zij de vierde plaats. GIA’s Zusje behaalde een 10e plaats in een tijd van 1:34:57 uur.

 

Op 30 september wordt de laatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap geroeid. Deze wedstrijd vindt plaats op de wateren van Langweer.

 

Gepubliceerd op zaterdag 7 oktober 2017
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />