verslagen

GIA Light 4e!

GIA Light 4e!

Zaanslag 2017

Op zaterdag 15 april hebben GIA’s Zusje en de GIA Light uit Rutten gestreden in de Slag om de Zaan. De roeitijd van 2:01:14 leverde GIA Light een tevreden vierde plaats op.

De wedstrijd in Zaandam is de eerste roeiwedstrijd dit seizoen welke meetelt voor het Nederlands Kampioenschap. In totaal worden er 8 wedstrijden voor het kampioenschap geroeid. Voor de sloepen betekent dit de eerste krachtmeting van het seizoen.

 

De Slag om de Zaan is een wedstrijd van ruim 16 kilometer over een mooi parcours langs onder andere de Zaanse Schans. De weersomstandigheden waren redelijk zwaar en varieerde van zonnig naar regen en harde wind.

GIA Light voer onder leiding van nieuwe stuurman Henk van den Burg die zijn debuut als stuurman maakte.

 

GIA’s Zusje onder leiding van stuurman Eric Bols, dit jaar weer terug in de Hoofdklasse, eindigde met een roeitijd van 2:15:39 op een 14e plaats in het algemeen klassement.

Gepubliceerd op maandag 17 april 2017
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />