verslagen

Kaagrace

Kaagrace

Alle GIA-teams in de top 10 in Warmond

De beste prestatie van GIA ging uit naar de roeisters van de GIA Light die vijfde werden in de Kaagrace, de Razende Snol eindigde in Warmond op de zesde plaats en de roeisters van GIA’s  Zusje werden achtste.

De wedstrijd werd geroeid door een schitterend natuurgebied op de Kagerplassen bij Warmond en telde voor zowel de heren als de dames mee voor het Nederlands Kampioenschap.  De wedstrijdlengte  was voor de dames 15 kilometer en voor de heren 18 kilometer. Onder zonnige omstandigheden nam gedurende de dag de windsterkte toe wat vooral ’s middags tijdens de herenwedstrijd door de roeiers als zwaar werd ervaren.

’s Ochtends gingen de roeisters van GIA Light en Zusje gelijk van start. De riemen van Mare Australis kwamen vlak  na de start met GIA’s Zusje in elkaar  en GIA Light nam daarop direct  een kleine voorsprong op de Mare Australis en Zusje.  GIA’s Zusje bleef gedurende de hele race op korte achterstand van zowel de Mare Australis als de GIA Light. GIA Light kwam uiteindelijk als eerste van de drie over de finish.

’s Middags kwam GIA’s Razende Snol niet geheel ongeschonden door de wedstrijd. De soms nauwe doorgangen in het natuurgebied zorgden af en toe voor chaotische taferelen. Meerdere malen kwam  de sloep in botsing met andere sloepen. De roeitijden: Razende Snol 1:56:36, GIA Light 1:56:42,  Zusje 2:01:33.

Gepubliceerd op zondag 7 juni 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />