verslagen

Roeirace Lemmer

Roeirace Lemmer

GIA Light 5e, De Razende Snol 7e

Op zaterdag 2 mei hebben de dames uit Rutten in GIA Light een 5e plek  behaald in de strijd om het open Fries Kampioenschap. De heren uit Rutten werden in De Razende Snol 7e .

De Roeirace Lemmer werd gehouden over de Groote Brekken en Brandemeer bij Lemmer en was voor  zowel de mannen van de GIA in De Razende Snol als de roeisters van de GIA Light een thuiswedstrijd. Deze bijna 23 kilometer lange wedstrijd telde mee voor het Iepen Frysk Kampioenskip en telde voor de heren ook nog mee voor het Nederlands Kampioenschap. 38 sloepen deden aan de wedstrijd mee. De organisatie is al sinds jaren in handen van De watersportvereniging ‘De Zevenwolden’ die dit jaar haar 150 jaar bestaat. Nieuw was dit jaar de samenwerking met GIA Rutten. De wedstrijdomstandigheden waren erg goed, nauwelijks wind en een lekker voorjaarszonnetje. De lengte van de wedstrijd maakt dat het ook dit keer weer als een zware wedstrijd werd ervaren, zeker omdat de meeste deelnemers zich lieten verleiden door een snelle start waardoor ze in het tweede gedeelte van de race met moeite de snelheid konden vasthouden. Wel waren de roeitijden allemaal sneller dan vorig jaar.

GIA Light kwam in een roeitijd van 2:53:47 over de finish, de roeitijden van de De Razende Snol was 2:19:33.

Gepubliceerd op zondag 3 mei 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />