verslagen

GIA Light wint Mosselrace

GIA Light wint Mosselrace

GIA Light uit Rutten heeft op zaterdag 19 juli de Mosselrace gewonnen. GIA’s Zusje eindigde op de vijfde plek. 

De wedstrijd met een lengte van ruim 10 kilometer  werd  geroeid  in de haven en voor de kust van Bruinisse en telt mee voor het Nederlands Kampioenschap.  Het was de vierde NK wedstrijd voor de dames dit seizoen. Er deden in totaal 18 damessloepen aan de wedstrijd mee.

Ondanks de korte lengte van de wedstrijd werd deze NK-wedstrijd vanwege de zeer warme weersomstandigheden als loodzwaar ervaren. GIA Light ging gelijk met de Mare Australis uit Tollebeek van start en vanaf de start wist GIA Light het voortouw te nemen en liet deze koppositie gedurende de hele wedstrijd niet meer los. GIA’s Zusje die 3 minuten eerder van start was gegaan werd door GIA Light in het tweede deel van de wedstrijd ingehaald. In een roeitijd van 1:18:31 kwam GIA Light over de finish wat leidde tot de wedstrijdwinst. De roeitijd 1:24:29 van GIA’s Zusje was goed voor een vijfde plek.  Met nog 4 wedstrijden te gaan doet GIA Light nog volop mee aan de strijd om het Nederlands Kampioenschap.

De volgende roeiwedstrijd die voor zowel de dames als heren meetelt voor het NK is de Veerse Meer Race Kortgene en wordt gehouden op zaterdag 20 september.

Gepubliceerd op zondag 20 juli 2014
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen"><b>verslagen</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />