rep en roer

juli 2013

juli 2013

Veel prijzen

In de afgelopen periode hebben de Ruttense roeidames niet stilgezeten. De nodige NK-wedstrijden zijn geroeid met prima resultaten. In Grou (25 mei) wist GIA Light een 3e plaats te behalen. Zusje was ook van de partij, maar dit keer maar met 5 roeisters. De organisatie gaf geen groen licht om te starten i.v.m. de weersomstandigheden. Jammer, maar helaas.

 

Op 8 juni ging de reis richting Warmond, voor de Kaagrace. Ook hier een 3e prijs voor GIA Light en Zusje eindigde op de 10e plaats. Op 22 juni werd er deelgenomen aan de Zwolse Grachtenrace. I.v.m. dorpsfeest werd er door de roeisters niet gewacht op de prijsuitreiking. Alleen Berber bleef achter in Zwolle. Gelukkig maar, want zij kon 3 x in haar eentje  naar het podium lopen om de prijzen in ontvangst te nemen. GIA Light 1e  in het algemeen klassement, 1e in de hoofdklasse en Zusje 1e in de 1e klasse. En nu zitten we in zomerreces. De trainingen gaan volop door, maar de wedstrijden beginnen pas weer in september.

Als we zo het eerste halfjaar bekijken, na 5 NK wedstrijden (van de 8) geroeid te hebben, staat GIA Light op een 2e plaats in het algemeen klassement en in de hoofdklasse. Zusje staat op een 7e plaats in het algemeen klassement en 5e in de 1e klasse. Om de druk een beetje op te voeren, GIA Light gaat weer voor het Nederlands Kampioenschap.

 

Het rommelt toch wel weer in het roeiwereldje i.v.m. de sleepwaarden uit het verleden. Er is weer besloten (idem als vorig jaar) om de Nederlands Kampioenen te huldigen na de sleepresultaten dus in maart 2014 i.p.v. begin november.

Op de maandagavond van het dorpsfeest mochten de GIA dames en stuurmannen de bar “bezetten”. Een gezellige bedoening, en zeer leuk om te doen. Er was zelfs even tijd om met een “uitdager” armpje te drukken. Deze “uitdager” wist niet dat hij één van de sterkste dames tegenover zich had staan en hij moest alle zeilen bijzetten en zijn toch al rooie kop, werd steeds roder en roder….

 

We willen binnen onze vereniging met een recreanten-team starten. Dit recreantenteam (gemengd, dus heren en dames) traint 1 x per week en in de toekomst kan dit team enkele wedstrijden per seizoen roeien. Tevens is het t.z.t. mogelijk om door te stromen naar de wedstrijdsloepen. Zeg je gôh, dit lijkt me wel wat, stuur een mail naar: wilmaplomp@hetnet.nl

Is er genoeg animo, dan starten de trainingen van de zomer al.

Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2013
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links">links</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />