rep en roer

mei 2018

Rep en Roer mei 2018 – GIA Light & Zusje

 

De eerste wedstrijden zijn geroeid. Zusje ging op 7 april naar Harlingen. Een race van ca. 15 km over de Waddenzee. Er stond een aardig briesje en de laatste spurt naar de finish viel niet mee. Met stroming tegen waren de laatste 500 meter pittig. Zusje behaalde een derde plaats. Een prima opsteker voor het begin van het seizoen.

Op 21 april was het de beurt aan GIA Light. Met een last minute inschrijving kon er nog deelgenomen worden aan de Slag om de Zaan in Zaandam. Een gevarieerd parcours van 16 km, met als hoogte punt de molens aan de Zaanse Schans, maar ja, tijdens het roeien hebben we daar geen oog voor… oké een half oogje..  Een 9e plaats was het resultaat.

Een week later, 28 april, ging Zusje weer op pad. Dit keer naar Grou. Huuhh, er was toch ook een roeirace in Lemmer, waarom daar niet heen?? Nou, Grou vond het nodig om op dezelfde dag ook een roeirace te organiseren. En tja, zij hebben een NK-nominatie gekregen van de FSN, en Lemmer niet…. Dus naar Grou. Bijna 21 km lang, via slootjes, vaarten met “taai” water. Grotendeels heeft Zusje voorop geroeid. En op het laatst werden ze nog ingehaald. Een pittige wedstrijd. En ook hier weer een prima resultaat, 4e.

We maken ons nu op voor de HT op vrijdag 11 mei. Een vroege start. De eerste start is om half 9.

De week erop roeien beide teams in Urk, op 19 mei.

Gepubliceerd op vrijdag 4 mei 2018
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />