rep en roer

december 2016

december 2016

afkicken in de snol

We zijn in rustiger vaarwater gekomen. Toch ligt af en toe een sloep in het water. Op de zaterdagen kan men “proeven” van het roeien in de Razende Snol. Gewoon een probeersel. Als je tijden in het knusse Zusje hebt geroeid, waar je schouder aan schouder zit en moet opletten dat je niet in de rug van de roeister voor je port, is ’t slagschip Razende Snol een “balzaal”. Je voelt enige afstand en hebt het gevoel dat je mederoeisters kilometers van je af zitten. De stuurman moet de volumeknop op 10 zetten zodat de roeisters in de boeg het ook kunnen verstaan. Riemen als boomstammen, maar éénmaal op gang blijft de snelheid er mooi in (met vlak water).  Lange slagen maken en gaan met die banaan. Maar ja, dan moet ’t logge geval weer op de trailer gezeuld worden. Waar Zusje en GIA Light in no time op de kar zitten, blijf je bij de Razend Snol maar draaien en draaien en draaien.. Elkaar maar even afwisselen met lieren. Maar het lukt! Girlpower! Maar al met al een mooie ervaring.

Zusje ligt ook nog af en toe in ’t water. De nieuwe roeisters zijn ook aardig met het roeivirus besmet en met “lekker” weer gaan ze het water op. Laatst waren ze niet allemaal paraat, maar geen nood, we vullen het sloepje verder aan met GIA roeisters. Een prima manier, want zittend naast zo’n “roei-crack” pik je toch heel wat dingen op. En natuurlijk niet onderdoen hè. Gevolg, een paar dagen niet lekker kunnen zitten….

Tot volgend jaar!!

Gepubliceerd op zondag 11 december 2016
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />