rep en roer

maart 2016

maart 2016

seizoen weer begonnen

Rep en Roer maart 2016 – GIA Light & Zusje

 

Water, wind, regen, kou ! De sloepen liggen weer in het water. De eerste trainingen zijn geweest. Warme kleren aan met temperaturen net boven ‘t vriespunt, maar al gauw werd het “laagjes pellen”. Door de beweging en inspanning, maar gauw een laagje kleding uit doen, pellen dus. Gure wind en een miezertje, met een druppel aan de neus, weer lekker buiten sporten. De dagen erna kan je nog flink “nagenieten”, de armen wat zwaar, de spieren zeer gevoelig. Maar dat mag de pret niet drukken. We zijn weer begonnen!!

 

In het eerste weekend van maart op naar Stavoren om te slepen (handicap bepalen). Een frisse middag. Eerst op de weegschaal en daarna als “sleepvee” stil moeten zitten in de sloep. Koud dus, maar ja, daar kan je je ook weer op kleden.

 

Half maart vieren we ons 10 jarig bestaan. Op 12 maart 2006 kwamen we voor het eerst bijeen. En een week later zaten we in de sloep. En na een paar trainingen al besmet met het roeivirus.  Na twee wedstrijden! roeien al een barbecue organiseren om de wedstrijden te evalueren !! Ach als je zo de oude notulen doorleest, krijg je de glimlach weer op ’t gezicht. Wat een “toestanden” de revue zijn gepasseerd. Wel met ontzettend veel humor. Sponsorgeld werd wat bij elkaar gesprokkeld. Ach, als we weer een shirtje hadden, waren we weer blij. Beetje houtje-touwtje, maar dat had zo ook zijn charme.

 

Ja, nu we het toch over sponsorgeld hebben. Heeft u nog Sponsorcheques van CarXpert Van Aart liggen en draagt u roeivereniging GIA dames een warm hart toe? Lever ze dan in bij HaarSuc6, Meerweg 8. Dank alvast !

 

Begin april (2 april) hebben we de eerste wedstrijd. Vechten op de Vecht in Weesp. Een week later (9 april) reist Zusje af richting Utrecht. Deze wedstrijd hebben we in het verleden al 2 keer geroeid, dus die is nog niet vaak op het lijstje voorgekomen. Dat houdt het dus ook leuk. Weer even wat nieuws er tussen door.

 

Tot volgende maand.

 

Groet, GIA Light & Zusje

Gepubliceerd op zondag 20 maart 2016
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />