rep en roer

februari 2016

februari 2016

wintertijd klustijd

Rep en Roer Februari  - GIA Light & Zusje

 

De onderhoudsploeg is druk bezig met de puntjes op de i te zetten. ’t Gat in de GIA light is gelokaliseerd en gedicht. Nu de plekken weer bijwerken. Aan de binnenkant zijn de kale plekjes weer voorzien van een likje verf. De bladen van de riemen hebben weer een laagje roze verf gekregen. Zo blijft het onderhoud elk jaar erg belangrijk.

 

De Federatie Sloeproeien heeft onder de leden een enquête gehouden m.b.t. de klassementen. Daaruit kwamen weer verschillende dingen uit de hoge hoed. In de ALV is de nieuwe opzet van de klassementen toegelicht en is er gestemd over deze nieuwe opzet. Voor de GIA roeisters zal er wel wat veranderen. Zo komt de Nederlands Kampioen alleen uit de ploegen die in de hoofdklasse roeien. En de hoofdklasse wordt gevormd door de ploegen met de hoogste wattages (roeivermogen) van seizoen 2015.

 

Maart zal een druk maandje worden. Begin maart zullen beide sloepen weer gesleept worden (bepalen handicap). We vieren in die maand ons 10 jarig bestaan en draaien een bardienst. (tegenprestatie voor een sponsor)

 

De wedstrijdteams zijn weer samengesteld en hebben bij elkaar gezeten en het strijdplan voor 2016 besproken. De trainingsdagen / -avonden zijn vastgesteld en zodra de sloepen weer klaar zijn, kunnen we het water weer op. Iedereen heeft weer “honger” naar het water!

 

Groet, GIA Light & Zusje

Gepubliceerd op zondag 7 februari 2016
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />