rep en roer

oktober 2015

oktober 2015

Op de koffie in Zwartsluis

Rep en Roer – oktober GIA Light & Zusje

Op 13 september jl. reisde de roeidames en stuurmannen af naar Zwartsluis. Een bijna thuiswedstrijd.. Een mooie dag leek het te worden. Lekker roeiweer en men startte met koffie en een lekker gebakje bij de zus van Henriëtte te Zwartsluis. Tot zover ging het nog goed en zat de stemming er lekker in. Gelukkig hadden ze de toch wat saaie race aangepast en gingen we 3 keer door de smalle sluis in hartje Zwartsluis, waarvan 1x de start en 1x de finish. Tot zover nog steeds in opperste stemming.. Start Zusje ging niet helemaal vlekkeloos (het starten ging ook zo snel…) Bij GIA Light ging het beter. Door de sluis ging ’t ook super en toen het water op. Nou, het leek wel stroop! Er zat geen Gang in (want ja, dat Is Alles..), en er was ook geen gang in te krijgen. Ook de geur van Fuite (Genemuiden), fruitte de boel niet op. Direct na de finish waren er al de twijfels, dit was geen beste wedstrijd. Uitslag:  GIA Light 8e en Zusje 13e. Een wedstrijd om gauw te vergeten.

 

Een week later stond de Veerse Meerrace op ’t program. Alleen Zusje reisde af naar Kortgene. Een goed georganiseerde wedstrijd. Rap kranen, goede douchejes en een leuk sfeertje. Een lange dag, dat wel, maar dat was gauw vergeten na de uitslag. De Zusjes waren in “the mood”, want het liep als een tierelier. Er ging een wereld voor ze open, want ze haalde zelfs een sloep met 8 roeisters in!! En dat werkt echt motiverend.  Een tevreden gevoel. En in de einduitslag bleek dat ze op een 6e plaats geëindigd waren. Dus dol enthousiast werd er aangevangen aan de leuke terugreis. Onderweg hoorde ze dat ze nog een plaatsje waren gestegen, 5e. En toen kon de dag helemaal niet meer stuk!

 

Op 10 oktober volgt Amsterdam nog. Een zeer pittige wedstrijd. Er wordt op een nieuwe plek gestart. Dit keer bij ’t Olympisch stadion. Gelukkig hebben ze de spectaculaire grachten erin gehouden. Dit geeft altijd weer een stoot adrenaline. Bootjes, rondvaartboten en veel publiek. Machtig! Maar wel een loterij. Als alles meezit heb je geluk!

 

Eind oktober is alweer de laatste wedstrijd, het afsluitende rondje Pampus. Het seizoen zit er daarna dan weer op.

 

Groet, GIA Light & Zusje

Gepubliceerd op zondag 4 oktober 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />