rep en roer

september 2015

september 2015

GIA Light 25 jaar bij GIA

Zo, de vakantie zit er weer op! Op naar de laatste wedstrijden van het seizoen.

Er is in de vakantie lekker doorgetraind. De één slingert een emmer met een gat uit de sloep en de ander houdt het bij duurtrainingen of sprintwerk.

Een avondje sturen bij de recreanten levert een dolle boel op. Eén recreant was op weg naar de sloep zo erg in gesprek, dat ze pardoes het water in liep. Daarna ging het over een blote man op een scooter (ach het was van de zomer best nog wel warm..) die ergens was gesignaleerd. En over een roze pretstaaf op een fietspad. Er werd getwijfeld of dit attribuut een onderdeel was van het roze fietsje van dochterlief, maar nee…..  Dus zere buikspieren van het lachen….

 

Een heuglijk feitje: Het is 25 jaar geleden dat de sloep GIA / GIA Light is aangeschaft. De sloep is zelf al wat ouder, maar we, de dames, roeien al 9 seizoenen met veel plezier in deze sloep.

 

Op 21 augustus is roeister Marlies met haar Beert in het huwelijksbootje gestapt. Samen met de roeimannen van Trewes uit Aldeboarn hebben we het bruidspaar naar de trouwlocatie geroeid en na de kerkelijke inzegening vormden beide roeiploegen een erehaag met de roeiriemen.

 

De eerstvolgende wedstrijd is de Zwarte Waterrace in Zwartsluis. (12 september)

Een week later de Veerse Meerrace in Kortgene en begin oktober reizen we af naar Amsterdam.

 

Groet, GIA Light & Zusje

Wilma

Gepubliceerd op zondag 4 oktober 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />