rep en roer

mei 2015

mei 2015

op naar de HT!

We hebben een paar pittige zaterdagen achter elkaar gehad. Te beginnen in Zaandam op 18 april. Vroeg uit de veren voor de Slag om de Zaan. Een route (van heen en terug) langs de Zaanse Schans en we hebben de cacao-lucht flink opgesnoven.

De week erop konden we ietsie later vertrekken want de reis ging naar Grou.  Een wedstrijd met 2 wedstrijden in één wedstrijd. Met de wind in de rug van de stuurman ging het als een speer, maar die laatste 8 km met de wind pal tegen ging het niet zo hard meer. Technisch roeien zat er bij de meeste roeisters niet meer in, dus het was flink hakken dat laatste stuk.

En op 2 mei, onze thuiswedstrijd, in Lemmer. Een dag met heel ander weer dan in Grou. Niet teveel wind en een af en toe een warm zonnetje. Ja Lemmer, heerlijk om de supporters op de diverse punten te verwelkomen. En welkom waren ze best wel, om de boel weer op te laden. Bij de start, bij het bruggetje van de Brekkenpolder, bij de Kikkert, bij het pontje en uiteindelijk weer bij de finish overal stond de Ruttense aanhang ons toe te brullen, klappen en juichen. Dat maakt de 22,5 kilometer (bijna 3 uur roeien) een stukje (ahum) korter….

 

Nu op naar de HT (Harlingen – Terschelling). Het is heel mooi dat er 45! dag-gasten meegaan om de 3 Ruttense roeisloepen aan te moedigen op vrijdag 15 mei. De eerste start is om 8.50 uur. In de 3e start zitten GIA Light en Zusje samen met nog 8 andere sloepen. Bijna een uur later start de Razende Snol. Een waar spektakel, 130 sloepen die uit Harlingen vertrekken en weer op Terschelling aankomen.

In de volgende editie van R&R een verslag.

 

Nu even wat anders. Misschien heeft u al gehoord van de nieuwe sponsoractie van CarXpert van Aart. Wij, GIA dames, hebben ons hier ook voor aangemeld. Dus iedereen die de (bedrijfs)auto voor onderhoud of APK of een reparatie bij CarXpert heeft kan om een sponsorcheque vragen. Dit is 5% van het totaalbedrag van de factuur. Dit kan naar keuze gedoneerd worden aan een vereniging. En wij zijn heel blij als u deze sponsorcheque bij ons, GIA dames, inlevert.

Inleveren kan bij: HAar Suc6, Meerweg 8 te Rutten.

Gepubliceerd op zondag 3 mei 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />