rep en roer

maart 2015

maart 2015

trainingen zijn begonnen

Rep en Roer maart 2015, GIA Light & Zusje

Begin februari hebben we ons GIA winterstopuitje gehouden. Samen met de Razende Snol mannen en aanhang. Een leuke middag en avond. Natuurlijk moet er iets actiefs gedaan worden. Het liefst in een spelvorm. Via een rondgang door het dorp kwamen de teams bij de diverse onderdelen. In de speeltuin moest er een parcours gereden worden met een kruiwagen vol water. Op het veldje bij de Paulusschool werd er gekeken hoe ver men een ei kon gooien en deze moest natuurlijk heel gevangen worden. Er was zelfs een team dat het ei steeds weer teruggooide naar de aangooier, om vervolgens weer een paar passen achteruit te doen. In de uithoek van de Valeriaan werd er vrachtwagen getrokken. Soms was scheidrechter/bestuurder Johan F. te R. erg behulpzaam. Helaas had ie ‘m ook één keertje per ongeluk in de achteruit staan….  En aan het wandelpad achter de Gardeniers werd er polsstok gesprongen, maar dit keer met een roeiriem. Hilarische taferelen dus, er is heel wat afgelachen. Na aankomst in ons onderkomen kwamen natuurlijk de sterke verhalen !! Hapje eten erbij en een sappie en de middag/avond kon niet meer stuk.

En ja, we zijn weer begonnen !! (De eerste wedstrijd is nl. op 4 april in Weesp.) Het weer is goed, soms een beetje koud, maar daar kun je je op kleden. Beide sloepen hebben weer op het water gelegen.  Team Zusje maakte even een valse start. De riemen waren opgevuld, maar de dollen helaas nog niet aangepast. Dus onverrichte zaken konden ze een bakkie koffie gaan doen. GIA Light is al ietsiepietsie vaker op het water geweest. Op een koude zaterdagochtend kreeg de stuurman de tranen in zijn ogen. Lag het aan de belabberde roeikwaliteit? “Nee”, zei hij, “jullie lijken wel een stel uien!”  Nou, stop die maar in je zak, polderdames !

Groet,

GIA Light & Zusje

Gepubliceerd op zondag 8 maart 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />