rep en roer

februari 2015

februari 2015

van poetsen naar klussen

Rep en Roer – februari 2015 – GIA Light & Zusje

Het stof heeft plaats gemaakt voor verf. De roeiriemen van GIA Light zijn in het goede kleurtje gespoten en ook de roeiriemen van Zusje zijn onder handen genomen. Er zaten bij die riemen enkele exemplaren bij die op de plaats van de dol aardig uitgesleten waren. “Hout-dokter” Sjoerd heeft dat weer netjes opgevuld en alle riemen weer van dezelfde dikte gemaakt. Ook die kregen weer verf op de kale plekken.

In het klus-honk van Derk hebben Derk en Marcel ook niet stil gezeten. Resultaat: nieuwe voetenbankjes voor GIA Light, naar hetzelfde idee als die van Zusje.

En zo wordt het to-do-lijstje steeds kleiner.

 

Eind januari hebben GIA dames deelgenomen aan een zogeheten Bootcamp. Onder leiding van de dames Cramer uit Lemmer werden er weer vele spiertjes opgerekt.

 

Op 7 februari hadden we ons jaarlijks Winterstopuitje. Tezamen met de roeimannen een gezellige middag en avond om ons weer op te warmen voor het nieuwe seizoen.  Even wat actiefs en daarna gezellig eten en borrelen.

 

De kalender met de NK wedstrijden is ook bekend. De eerste roeirace zal zijn op zaterdag 4 april in Weesp. Dus we hopen zo snel mogelijk de roeisloepen weer in het water te krijgen, zolang het weer geen roet in het spreekwoordelijke eten gooit.

 

Groet, GIA  Light & Zusje

Wilma

Gepubliceerd op zondag 15 februari 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />