rep en roer

januari 2015

januari 2015

grote schoonmaak

Rep en Roer  januari 2015 – GIA Light & Zusje

 

Beste lezer,

 

Allereerst wensen we iedereen een gezond & sportief 2015 !!

 

2015, alweer het 9e roeiseizoen voor de roeisters. Het is nog even koffiedik kijken, maar we zullen er alles aan doen om weer mee te draaien met de top van Nederland, dat zijn we ook aan onze stand verplicht. De eerste wedstrijd zal in April zijn en de laatste eind oktober. Met daar tussenin natuurlijk de roeirace in Lemmer (onze “thuiswedstrijd”) die een voorbereiding zal zijn op de HT op 15 mei.

 

Inmiddels wordt er in het “klushonk” al aardig stof gecreëerd. De riemen van GIA Light zijn vorig jaar niet in de goede verf gezet. Dus de boel mag weer helemaal kaal, zodat de goede verf zich goed hecht aan het hout. Daarnaast staan er nog meer klussen op het verlanglijstje, dus januari zal in het teken staan om het wensenlijstje helemaal af te werken.

 

Begin februari zullen we weer een gezellige middag en avond hebben, gezamenlijk met de roeimannen. Een middag met de nodige uitdagingen, maar daar hebben we het in de volgende Rep en Roer wel over.

 

Groet,

GIA Light & Zusje

Gepubliceerd op zondag 15 februari 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />