rep en roer

maart 2014

maart 2014

rennen met riemen...

Rep en Roer maart 2014 – GIA Light & Zusje

Februari is omgevlogen. In het eerste weekend van februari hebben we ons jaarlijks winterstopuitje gehad. Een gezellige middag en avond gezamenlijk met de roeimannen en aanhang. Een dolle boel met een uitgezet parcours in de schuur. Teams van 8 personen moesten met 2 riemen een snelle tijd neer zetten. Dan blijkt wel weer dat we erg vindingrijke personen hebben. Eén team begon gewoon met stapelen, de mannen lopen met ieder een vrouw op de rug en de riemen onder de arm. Best wel hilarisch. Er was ook nog een roei-quiz. Aan de hand van foto’s en vragen werd het geheugen getest. Tijdens deze avond hebben we Sjoerd en Derk in het zonnetje gezet. De grijze klompen van Derk hebben concurrentie gekregen van zwart met roze, beschildert door Tanja Wisse. Het blijkt dat hij er zeer zuinig op is en ze alleen op zondag aan heeft. Het was precies zijn maat en zaten als gegoten. Gelukkig ligt de nadruk nu weer op zijn klompen en niet op zijn sokken (uut  Grunn)….

En ja, we zijn weer gestart met trainen !! Team Zusje liet er geen gras over groeien en plonsten als eerst in het water. Een week later gevolgd door team GIA Light. Maar omdat GIA Light nog wat oponthoud had, dit keer in de Razende Snol. Met aan boord de nieuwe stuurman Marcel Hagen. De steek ontbrak nog, maar hij zat daar als Napoleon aan het roer (arm in de brace nl.) Maar oh, oh, oh, na de eerste training werd er al geklaagd over loszittende velletjes op de billen. Vaseline !! Desnoods aangebracht door de stuurman, ziet u het al voor u, voor de training de dames op een rij en de stuurman er langs met de (hopelijk zachte) bezem….

De recreanten zijn nog niet van start, zij beginnen op dinsdag 1 april.

Op 12 april is de eerste wedstrijd, meetellend voor het NK. We reizen dan af naar Harlingen. Voor een race in de haven en op de Waddenzee. Aan deze roeirace hebben de GIA dames nog niet meegedaan. Dus wat nieuws, is ook wel zo leuk na 8 jaar roeien, dat er nog een onbekende race in zit.

Groet,

GIA Light & Zusje

Wilma

Gepubliceerd op zondag 30 maart 2014
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />