rep en roer

januari 2014

januari 2014

Sportief 2014!

Rep en Roer januari 2014 – GIA Light & Zusje

Hallo lezers,

 

Allereerst allemaal een goed, gezondheid, sportief en  gelukkig  2014 !!

 

We staan aan het begin van het 8e roeiseizoen. Het jaar is weer gevuld met ontzettend veel roeiwedstrijden, maar we zijn in afwachting van de NK-genomineerde wedstrijden, die zijn nog niet bekend. Natuurlijk ontbreekt de HT op 30 juni niet. Als we willen kunnen we ook nog internationaal gaan roeien, zoals op de Wolga in Rusland, of bij Cork in Ierland, Gent, Great River Race in Londen, of de Vogalonga in Venetië, maar ja, de jackpot van de postcodeloterij is helaas niet in Rutten gevallen.

 

Op 8 februari wordt er weer het jaarlijkse “GIA winterstopuitje” gehouden. Waarom zo’n avondje? Ach, we missen elkaar zo in de winter….  Maar kan je eigenlijk deze winter wel een winter noemen, als de thermometer op +8 graden staat. Het zal er wel weer van komen, als wij in februari / maart de sloepen in het water willen gooien dat dat niet mogelijk is i.v.m. ijs en sneeuw.

 

Groet,

GIA Light & Zusje

Gepubliceerd op zondag 5 januari 2014
 
 • Zonnig weer tijdens de Slag om Zaan

  Op zaterdag 20 april deden alle sloepen ...

  lees verder »
 • Zwaarste Harlinger Kampioenschap Sloepenrace ooit

  Op zaterdag 13 april heeft Gia met maar ...

  lees verder »
 • meer nieuws
 • slide thumb slide thumb slide thumb
 • slide thumb slide thumb slide thumb
 • slide thumb slide thumb slide thumb
 • slide thumb slide thumb slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456"><b>rep en roer</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws">Nieuws</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />