Nieuws

Goede start voor GIA’s Zusje in nieuw roeiseizoen

Harlingen 2018

Op zaterdag 7 april werd voor de 10e maal het Harlinger Kampioenschap Sloeproeien geroeid. Een race over ruim 15 kilometer op de Waddenzee. Een mooie training voor de sloeproeiers van GIA voor de Harlingen – Terschelling Race die op 11 mei aanstaande plaats zal vinden.

 

Van GIA deden de dames van Zusje en de mannen van  de Razende Snol mee. Ondanks het mooie weer stond er een stevige wind boven de Waddenzee en hadden de roeisloepen de eerste helft van de wedstrijd de stroom tegen. De laatste 500 meter de haven in waren erg zwaar. Flinke stroom tegen zorgde voor een zware eindsprint.

 

De dames van GIA komen dit jaar met sloep Zusje uit in de strijd in de Hoofdklasse van het Nederlands Kampioenschap. Zij behaalden in een geroeide tijd van 2:06:12 een mooie derde plaats. De mannen van de Razende Snol moesten genoegen nemen met de 18e plaats in een geroeide tijd van 01:46:33 uur. 

Gepubliceerd op vrijdag 4 mei 2018
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />