Nieuws

Zusje weer eerste!

Zusje weer eerste!

Vuurtorenrace Urk

Op zaterdag 14 mei op de Urkerdag werd voor de tiende maal de Vuurtorenrace georganiseerd door Roeiploeg Urk. GIA’s Zusje was winnaar van deze loodzware roeirace en verstevigde daarmee haar koppositie in het klassement van de eerste klasse.  Vanwege de harde wind werd de route aangepast en ingekort van 14 naar 8 kilometer. In totaal deden er 21 roeisloepen aan deze wedstrijd mee.

 

Vanuit de haven werd er een rechte lijn geroeid richting Ketelbrug. Dit stuk was voor de wind maar door de pittige golven was evengoed lastig voor de deelnemers. GIA’s Zusje uit Rutten wist goed dichtbij de Schokland uit Tollebeek te blijven. Na een kleine 4 kilometer moest een boei gerond worden om de terugweg naar de haven van Urk in te zetten. Hier wist Zusje uit te lopen op de Schokland en eerder te finishen in een tijd van ongeveer 1 uur en 7 minuten. Uiteindelijk bleek dit genoeg voor maar liefst vierde achtereenvolgende keer winnaar in de eerste klasse voor de roeisters uit Rutten.

Gepubliceerd op zondag 15 mei 2016
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />