Nieuws

Zusje eerste in Weesp!

Zusje eerste in Weesp!

Vechten op de Vecht 2016

In Weesp is Zusje winnaar geworden in de Eerste Klasse. Alle drie teams van GIA deden mee, zowel GIA Light,  Zusje als  De Razende Snol. GIA Light werd zesde en de Razende Snol vijftiende in de Hoofdklasse.

 

Op 2 april 2016 was het zover. De eerste roeiwedstrijd van het seizoen: Vechten op de Vecht.  Dit jaar is het algemeen klassement komen te vervallen en kunnen alleen teams uit de hoofdklasse in aanmerking komen voor het Nederlands Kampioenschap. Vechten op de Vecht is een wedstrijd van 11,5 km over de Vecht bij Weesp. De roeiomstandigheden waren erg goed, nauwelijks wind en af en toe een zonnetje. In de ochtend startten de dames en in de middag was de herenwedstrijd.

 

De start was in het kommetje in het dorp. Er moesten meteen twee smalle sluizen gepasseerd worden. Het passeren van de sluizen verliep prima en was een mooi schouwspel voor het vele publiek wat op de wedstrijd was afgekomen. GIA Light startte voor Zusje. Alle sloepen van de GIA waren dit seizoen opnieuw gesleept, het was dan ook afwachten wat de consequenties van deze nieuwe sleepwaarde in het wedstrijdveld  tot gevolg zou hebben. Jammer genoeg bleek  alleen Zusje van de nieuwe sleepwaarde profijt te hebben. Daarnaast was de samenstelling van beide damesteams was ten opzichte van vorig jaar enigszins aangepast.  De stuurmannen waren na afloop van de wedstrijd zeer tevreden over de behaalde resultaat. De roeisnelheid van beide damesteams was behoorlijk wat sneller ten opzichte van vorige edities. De roeitijden van de teams: GIA Light 1:20:30, Zusje 1:22:45 en de Razende Snol finishte met een tijd van 1:10:18.

Gepubliceerd op zondag 3 april 2016
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />