Nieuws

Kameleonrace

Kameleonrace

GIA-teams in top 10

Tijdens de Kameleonrace in Terherne is GIA Light vijfde geworden, de mannen van de GIA uit Rutten werden met  De Razende Snol 8e en Zusje werd 10e.  De wedstrijd telde zowel voor de heren als de dames mee voor het Nederlands Kampioenschap.

 

In het eerste gedeelte van de wedstrijd over het Sneekermeer moest een flinke bries worden getrotseerd. In het tweede gedeelte was het rondom het Kameleoneiland zwaar roeien vanwege de ‘zuiging’ in de sloten. De roeiers van De Razende Snol vonden vooral de sloten zwaar roeien. De 8e plek viel de roeiers uit Rutten tegen, vooral na de goede prestatie vorige week in Zwolle.

Bij de dames startte GIA’s Zusje 4 minuten voor GIA Light en Mare Australis uit Tollebeek die gelijktijdig van start gingen. In het eerste deel van de wedstrijd over het Sneekermeer gingen beide damesteams gelijk op. Voor het passeren van de Herenzijlbrug nam de GIA Light een voorsprong, die ze niet meer uit handen gaven.  De beide damesteams uit Rutten ontmoetten elkaar pas in het tweede deel bij  het Kameleoneiland. Met moeite  wist GIA Light  Zusje in te halen en zij bleven dan ook lange tijd dichtbij elkaar. Pas op het open water was GIA Light sneller en kwam uiteindelijk ruim 2 minuten voor Zusje over de finish. 

Gepubliceerd op zondag 28 juni 2015
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />