Nieuws

Veerse Meer Sloepenrace

Veerse Meer Sloepenrace

GIA 5e en 10e

GIA Light is op zaterdag 20 september vijfde geworden in het algemeen klassement van de Veerse Meer Sloepenrace. Zusje werd tiende.  GIA Light roeide in een tijd van 2:03:07 en de roeitijd van Zusje was 2:11:23.

 

De race werd gehouden op het Veerse Meer en had een lengte van ruim 16 kilometer en was de eerste wedstrijd na de zomerstop en telt mee voor het Nederlands Kampioenschap. De weersomstandigheden waren prima; weinig wind en half bewolkt. GIA’s Zusje startte  met de Rode Draak en GIA Light startte 2 minuten later met Mare Australis.

Gedurende de gehele wedstrijd wist GIA Light de roeisters uit Tollebeek achter zich te houden, bij de finish was dit verschil slechts 7 seconden. De verschillende versnelpogingen die de dames uit Rutten gedurende de hele wedstrijd deden  leidden helaas niet tot de voorsprong die nodig was om Mare Australis ook in het klassement voor te blijven.  Hoewel stuurman Marcel Hagen zeer tevreden was over de gemiddelde snelheid van 8 kilometer per uur was dit deze keer niet voldoende voor een topklassering.  Met nog drie wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap te gaan heeft GIA Light nog wel steeds zicht op een plaats in de top 3.

Gepubliceerd op maandag 22 september 2014
 
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb slide thumb slide thumb
  • slide thumb
<h1>giarutten.nl sitemap:</h1> <a href="http://giarutten.nl/home">home</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/teams">teams</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-light">Team GIA Light</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-zusje">Team GIA Zusje</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-razende-snol">Team GIA Razende Snol</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/team-gia-recreanten">Team GIA Recreanten</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/http://www.federatiesloeproeien.nl/uitslagen/">uitslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/verslagen">verslagen</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/links_1442_1442">links / sponsoren</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/foto-video">foto-video</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/rep-en-roer_1456">rep en roer</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/contact">contact</a><br /> -<a href="http://giarutten.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/geschiedenis">Geschiedenis</a><br /> <a href="http://giarutten.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="http://giarutten.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />